FAQ om KLARNA

Hvem er Klarna?

Betal senere i 3 rentefri rater. Ofte stillede spørgsmål

Klarna er en svensk betalingstjenesteudbyder, der tager ende-til-ende-ansvar for din betaling. Klarna er udbyderen af smidige betalinger til mere end 200.000 netbutikker. Over 85 millioner forbrugere verden over har stolet på, at Klarna håndterer deres betalinger sikkert.

Hvordan fungerer Betal senere i 3 rentefri rater?

Betal senere i 3 rentefri rater giver dig mulighed for at fordele omkostningerne ved dit køb over 3 lige store betalinger. Betalingen for hver rate vil automatisk blive opkrævet fra det debet- eller kreditkort, du indtastede ved kassen. Din første rate vil blive indsamlet, når din ordre er bekræftet af [SÆLGER], og rater 2 og 3 er planlagt henholdsvis 30 og 60 dage senere. Du kan altid overvåge din betalingsplan i Klarna app.

Er jeg berettiget til at betale senere i 3 rentefrie rater?

For at bruge Betal senere i 3 rentefri rater skal du være mindst 18 år. Selvom denne mulighed er bredt promoveret, er Betal senere i 3 rentefri rater underlagt dine økonomiske forhold. Når du vælger Betal senere i 3 rentefri rater, vil vores vurdering ikke påvirke din kreditvurdering.

Hvordan kan jeg øge mine chancer for at blive accepteret til Pay senere i 3 rentefrie rater?

Klarna er unik og tilbyder Betal senere i 3 rentefri rater baseret på en række faktorer såsom ordreværdi, tidligere ordrehistorik og varernes tilgængelighed. Hvis du er 18 år eller derover, kan du forbedre dine chancer for at blive tilbudt Betal senere i 3 rentefrie rater ved at sikre, at du oplyser dit fulde navn og nøjagtige adresseoplysninger og forsendelse til din registrerede faktureringsadresse. Alle ordrer vurderes individuelt. Bare fordi du er blevet accepteret for en Klarna-betalingsmetode før, betyder det ikke, at den vil blive tilbudt for hver ordre, og da den bliver afvist, betyder det ikke, at den vil blive afvist for alle fremtidige ordrer.

Hvad skal jeg oplyse, når jeg foretager et køb?

Hvis du ønsker at foretage et køb med Klarna med Pay senere i 3 rentefri rater, skal du oplyse dit mobiltelefonnummer, e-mailadresse, nuværende faktureringsadresse og et betalings- eller kortkort. Mobilnummeret er påkrævet, hvis vi skal nå dig. Al kommunikation vil blive sendt til din e-mailadresse. Det er meget vigtigt, at du giver os de korrekte oplysninger, da du ellers ikke modtager din betalingsplan og eventuelle opdaterede ordreoplysninger.

Vil en kreditsøgning finde sted mod mig?

Klarna kan køre såkaldte uregistrerede forespørgsler (eller bløde kreditsøgninger), som ikke påvirker kreditscoring og kun er synlige for dig og Klarna, men ikke synlige for andre långivere. Hverken Klarna eller [HANDEL] udfører kreditsøgninger mod dig, som kan påvirke din kreditvurdering.

Hvorfor er jeg ikke blevet tilbudt Betal senere i 3 rentefri rater?

Selvom Betal senere i 3 rentefri rater er bredt fremmet, er det ikke altid universelt tilgængeligt. Betalingsmuligheden Betal senere i 3 rentefrie rater genereres automatisk af algoritmer, der er afhængige af en række faktorer, herunder adresseoplysninger, kortholderoplysninger, ordrebeløb, onlinebutik, tidligere ordrehistorik og varernes tilgængelighed.

Hvad er mine betalingsmuligheder med Klarna?

Betaling for din Pay senere i 3 rentefri rater vil automatisk blive opkrævet fra det betalings- eller kreditkort, du indtastede ved kassen. Den første betaling tages, når ordren er bekræftet. Anden og tredje rate opkræves henholdsvis 30 og 60 dage efter første rate. Du kan altid overvåge din betalingsplan i Klarna-appen.

Hvad sker der, hvis jeg annullerer eller returnerer min ordre?

Så snart [HANDEL] har accepteret din annullering/retur, annullerer Klarna eventuelle fremtidige planlagte betalinger samt refunderer eventuelle skyldige beløb. Returneringen vil blive afspejlet i Klarna-appen med det samme.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler for min ordre?

Klarna vil automatisk forsøge at inddrive din betaling for din Pay senere i 3 rentefrie rater ved køb hos [SÆLGER] fra det debet- eller kreditkort, du indtastede ved kassen. Hvis vi ikke er i stand til at indsamle din betaling på den planlagte forfaldsdato, vil Klarna gøre endnu et forsøg på automatisk at opkræve betaling to dage senere. Hvis dette sidste betalingsforsøg mislykkes, vil Klarna udstede en erklæring til dig for det fulde udestående ordrebeløb, som forfalder til betaling 15 dage senere. Klarna giver dig besked, når en betaling forfalder, to dage før forsøget på at inddrive din betaling, og du kan altid overvåge forfaldsdatoen i Klarna-appen, når det passer dig. Din kreditscore vil ikke blive påvirket af at bruge Klarnas 'Betal senere i 3 rater'-produkt, selvom du ikke har betalt til tiden.

Jeg er blevet bedt om at gå til Klarna-siden. Er dette korrekt?

Du kan se alle dine Klarna-køb og betalingsplan i Klarna-appen eller ved at logge ind på Klarna.com/dk.

Er mine betalingsoplysninger sikre?

Betalingsoplysninger behandles sikkert af Klarna. Ingen kortoplysninger overføres til eller opbevares af [KØBMANN]. Alle transaktioner foregår via forbindelser, der er sikret med de nyeste sikkerhedsprotokoller i branchen.

Kan jeg betale inden forfaldsdatoen?

Ja. Bare gå til Klarna-appen eller log ind på Klarna.com/dk og betal tidligt.

Har du modtaget min betaling?

Klarna vil give dig besked via e-mail og push-besked fra Klarna-appen, når en betaling forfalder, og når denne er blevet indsamlet, eller i det usandsynlige tilfælde, at din betaling mislykkes. Hvis der er indsamlet en betaling, men du ikke har modtaget betalingsbekræftelse, kan du altid tjekke status for din ordre og betalinger i Klarna-appen eller ved at logge ind på www.klarna.com/dk.

Hvad sker der med min erklæring, når jeg har returneret varerne?

Når [HANDEL] har modtaget returneringen (delvis eller fuld), og du har modtaget deres bekræftelse på dette, vil en opdateret opgørelse med en tilpasset betalingsplan blive sendt til dig af Klarna, hvis du har foretaget en delvis returnering. Med fuld returnering refunderer vi alle indsamlede betalinger og annullerer fremtidige planlagte betalinger. Du er altid i stand til at overvåge status for din ordre i Klarna-appen.

Jeg har modtaget en erklæring, men jeg har endnu ikke modtaget mine varer.

I tilfælde af, at dine varer ikke er modtaget, bedes du ringe til [HANDEL] for at kontrollere din ordre- og leveringsstatus. Du kan også kontakte Klarnas kundeservice, så vi kan udskyde forfaldsdatoen på din betaling eller sætte ordren i bero i Klarna-appen, mens du venter på, at varerne ankommer.

Jeg har annulleret min ordre. Hvor lang tid vil der gå, før jeg modtager min refusion?

Så snart butikken har registreret din fortrydelse eller din returnering, vil tilbagebetalingen blive behandlet inden for 5-7 hverdage.

Jeg har bedt om refusion. Hvordan vil jeg blive refunderet?

Tilbagebetalinger udstedes tilbage til det debet- eller kreditkort, som oprindeligt blev indtastet ved kassen.

Jeg har ikke modtaget en e-mail med mine kontoudtog/betalingsoplysninger.

Du kan logge ind i Klarna-appen eller påwww.klarna.com/dk, hvor du finder alle dine ordrer og betalingsplanoplysninger.

Jeg har stadig spørgsmål vedrørende betaling, hvordan kommer jeg i kontakt?

Besøg Klarna app eller Klarnas kundeservicesidefor en komplet liste over ofte stillede spørgsmål, live chat og telefonmuligheder.