OM OS

Dyke & Dean er et brand for belysning og boligartikler grundlagt af Central St. Martins dimittender Eddie Lloyd-Dyke og Oliver Dean i 2011. Dyke & Dean blev født ud fra en fælles kærlighed til design og tradition - old school kvalitetsprodukter med spændende moderne twists, fantastisk kvalitet og design er en etos, der har været hos Dyke & Dean siden begyndelsen.
Vores rejse begyndte med vores ydmyge murstens- og mørtelbutik, der ligger i The Printworks, et storslået tidligere aviskontor bygget i 1800-tallet. Med sine originale detaljer og højt til loftet var det den perfekte bygning til at vise vores varer. Beliggende i hjertet af den historiske kystby Hastings begyndte vi at skabe interesse lokalt som en særlig iøjnefaldende og unik tilføjelse til lokalområdet. Med rødderne solidt plantet begyndte vi vores gradvise udvikling til at inkorporere, hvad der nu er en ekstremt succesfuld e-handelsplatform, og levere vores mærke af håndplukket belysning, møbler, badeværelsestilbehør og køkkenudstyr til et verdensomspændende publikum af både hjemme- og handelskunder.
Vores ry for kvalitet begyndte at cirkulere efter at have deltaget i og fremvist på adskillige velkendte messer i hele Storbritannien, især 2015's designkryds, hvor vi var venlige at vinde den eftertragtede D&AD-pris for bedste handelsstand for vores fabriksstil pic n mix displays. Mindeværdigt formåede vi også at genskabe vores hyldest til de smukt bevarede fiskerhytter fra Hastings gamle bydel ved 2016's design junction kings cross (tjek vores insta for yderligere bevis, dette var ikke et lille foretagende!).
Efter at have været omtalt i mange velansete publikationer såsom Vogue, you magazine og Sunday Times, fortsatte Dyke & Deans brand med at vokse og få støtte.
Hvad der startede som Eddie ( Dyke ) & Oli ( Dean ) er siden vokset til at inkorporere en tæt gruppe af multi dygtige, ligesindede medlemmer til teamet Dyke & Dean. Lagerfører nu et stort udvalg af produkter, inklusive skræddersyede, fremstillet på bestilling belysningsstykker, der giver dig fleksibilitet til at matche ethvert interiør, eksklusive møbelproducenter til de fineste hjem og kommercielle ejendomme og produkter hentet fra specialiserede håndværkere og producenter fra hele verden, vores lille familie er blevet et virkelig konkurrencepræget ansigt på markedet for kvalitet og design.