VICTORIAN TOWNHOUSE, BRIXTON | BELYSNINGSFORSYNING | INTERIØR AF K SPACE, FOTO: KASIA FISZER

Badeværelset i dette victorianske rækkehus er et andet redesign foretaget af K rumstudier, der indeholder varer fra vores udvalg af tilgængelige produkter hos Dyke and Dean. Et integreret fokus i projektet var at bringe lys, dybde og tekstur til disse kælderkvarterer. De udstillede teksturerede overflader kræver din opmærksomhed – midt i et hav af lyse hvidt – mens de oversvømmer dit blik med en spektakulær blanding af farver.

 

Vores flad sort porcelæn væglampe IP54 er behændigt blevet placeret over spejlet, hvilket sikrer, at dets luminescens strømmer ud i hele rummet. Uden synlige ledninger giver disse lamper - lavet af en meget høj kvalitet af industriel keramik - et rent udseende. Deres høje modstandsgrad gør dem velegnede til brug i områder som disse. Hvad deres design angår, er disse cylindriske lamper en enkel måde at inkorporere en anden formdetalje i designet af et rum, mens de er velegnede til montering på enten loftet eller væggen. Skulle den sorte keramik være uegnet til det udviklende farveskema i dit eget interiør, fås disse flade væglamper også med en hvid porcelæn finish.

 

Sad på toppen af afsatsen, der støder op til det fritstående bad, er en genstand kendt i daglig tale i Marokko som en M'hekka. Vi importerer disse smukt udformede håndlavede lerhælsten – et traditionelt Hammam skønhedstilbehør - direkte fra Nordafrika. Med julen i horisonten er disse en perfekt gave til de familiemedlemmer, der har brug for øm kærlighed og omsorg. Hvis du stadig er på udkig, kan du meget vel finde den rigtige gave til de svære at købe til venner eller familiemedlemmer i dit liv ved at kigge igennem vores gaveafsnittet.